Brza reparacija vratila

 

SPEEDI-SLEEVE   

Brza reparacija vratila - slika1... ili kako popraviti vratilo na najlakši način ?


Koncept SKF čaura za brzu reparaciju vratila
Najbrži i najjeftiniji način za popravku oštećenih vratila


Da bi zaptivka efikasno zaptivala neophodno je da je površina vratila sa kojom je u dodiru bude idealno glatka. Ukoliko se ova površina ošteti, a najčešće se upravo to događa nakon određenog vremenskog perioda, zaptivka više neće biti u mogućnosti da vrši svoju primarnu funkciju – zadržava mazivo i sprečava kontaminaciju spolja.
Ovakav trend vrlo brzo stvara žljeb na vratilu čime sve veća količina nečistoća ulazi u unutrašnjost sklopa dovodeći do zastoja. Da bi se ovaj proces zaustavio neophodno je popraviti vratilo – jednostavna zamena zaptivke neće dati rezultate. Uobičajeni postupak za reparaciju je skidanje vratila, njegova metalizacija, obrada na odgovarajući prečnik i vrlo čestoneophodnost izbora nove, zaptivke http://canadapharmacyonline.net/product/xanax/ manjeg poprečnog preseka.
Sada postoji jednostavniji način za popravku, ne radeći demontažu vratila uz izbor zaptivke istih dimenzija – SKF SPEEDI - SLEEVE čaure za reparaciju vratila.

 

Karakteristike

Brza reparacija vratila - slika2Jednostavna ideja sa impresivnim efektom


Speedi – sleeve je tankozidna čaura, skoro savršene površinske obrade i izuzetne tvrdorće, koja se jednostavno »navuče« na vratilo preko oštećene površine.
Na taj način vratilo postaje jednako dobro kao novo, ako ne i bolje.
S obzirom da nije neophodna demontaža vratila ali i da se koristi nova zaptvka istih dimenzija, koncept reparacije na ovaj način je mnogostruko jeftiniji, skraćuju se zastoji a na stocku držite samo jedan tip zaptivke za tu aplikaciju.
Čaura je veoma tanka (0,254mm), izrađena od vrhunskog nerđajućeg čelika sa tvrdoćom od 35 do 40 HRC. Površina je otporna na habanje, sa preciznošću izrade od Ra = 0,25 – 0,5 µm u zavisnosti od veličine.
Standardne veličine čaura su namenjene za vratila od 12 – 203 mm, u metričnim ali i u inčnim merama.

Početna SKF Rešenja Brza reparacija vratila

Kontaktirajte nas putem e-mail-a...

Kontakt adresa:

PREMI-TRADE doo,
Radnicka 40,
23000 Zrenjanin.
Tel:+381-(0)23-510551
+381-(0)23-510249.

Naša lokacija